Beschrijving

Sfeervolle, ruime woning in groene omgeving 

Een vertrouwde, warme jas met een mooie, kwaliteitsrijke afwerking aan de binnenkant. Dat is deze eengezinswoning in een notendop. De woning is afgelopen jaren volledig vernieuwd en biedt volop ruimte met maar liefst vier ruim bemeten slaapkamers! De wijk waarin de woning ligt is ruimtelijk gebouwd met veel aandacht voor parkeerruimte, de omvang van tuinen en ‘groen in en om de wijk’. Bovendien ligt het huis vlakbij sportvelden, schoolvoorzieningen en twee supermarkten. Ook de Alkmaarse binnenstad is niet ver weg: u bent daar op de fiets in tien minuten.

Indeling van de woning

Begane grond en buitenleven Het huis heeft een strakke voortuin voorzien van een gazon en richting de entree een fraai aangelegd voetpad. Entree, hal vanuit de hal toegang tot het woongedeelte. De houten vloer, die door het hele beneden verdieping is doorgetrokken met uitzondering van de sanitaire ruimtes, voor een warme ‘touch’.  Een eyecatcher zijn de prachtige deuren naar de woonkamer. In de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde het woongedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte vlakbij de openslaande deuren naar de achtertuin. 
De woonbeleving wordt verder vergroot doordat het huis over een open keuken beschikt. Deze keuken is comfortabel groot en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Noemenswaardig is de koffiemachine.
De achtertuin, met achterom, biedt veel privacy. Op een klein gazon na, is de tuin volledig betegeld en voorzien van een berging. 

Eerste verdieping 
U bereikt de verdieping via de trap die vanaf de hal naar boven loopt. Badkamer voorzien van een douchecabine, dubbele wastafel en een tweede toilet. De eerste verdieping biedt verder drie slaapkamers.

Tweede verdieping 
Wanneer u via de trap de eerste etage doorloopt naar boven komt u uit op de ruime voorzolder. In deze ruimte bevindt zich de witgoedaansluiting. Verder heeft u op deze verdieping de beschikking over een ruimte die zowel geschikt is als vierde slaapkamer of als thuiskantoor. 

Huidige bewoners aan het woord: ,,Het is een heel fijn huis om te wonen, in een rustig hofje en met veel ruimte in het huis. Met veel liefde hebben we de woning de afgelopen jaren opgeknapt. De ligging is heel fijn, in een rustige en groene omgeving. Je woont vlakbij de polder, waar je heerlijk kunt wandelen. De woning ligt heel centraal, met o.a. het centrum van Alkmaar op fietsafstand.”

Kenmerken