Beschrijving

Wordt dit uw droomhuis? 

Wilt u wonen in een prachtige omgeving midden in het stadscentrum 'Oudorp'?  Dan is dit uw aankoopkans! Wij bieden u te koop aan; dit knusse woonhuis met een aanbouw van (11 meter) en gelegen op een unieke locatie. De woning welk gelegen is in het Noord Hollandse dorp Oudorp moet nog wel onder handen genomen worden. Voordeel; het kan helemaal naar eigen smaak ingedeeld worden. Wij delen graag ons ideeën tijdens een bezichtiging!

Omschrijving:
Zijentree, hal, enerzijds toegang tot de aanbouw met een eigen woongedeelte (aanbouw). 
Indeling woongedeelte aanbouw 1: Woonkamer, keukenopstelling, badkamer met een inloopdouche, toilet en wastafel, bergkast met opstelling CV ketel (intergas), vaste trap naar eerste verdieping waar de slaapkamer bevindt. Anderzijds toegang tot het voorhuis, 

Indeling voorhuis: Dichte keuken met opstelling witgoedaansluiting, tussenhal met badkamer, vaste trap naar de eerste verdieping, vanuit de keuken toegang tot de woonkamer welk aan de voorzijde van de woning zit. Eerste verdieping; overloop kamer zowel aan voorzijde als achterzijde. Er is een vergunning aanwezig voor het realiseren van eventueel een dakkapel.

woongedeelte uitbouw 2: Via de achterzijde toegang tot een eigen woongedeelte (aanbouw). 
Indeling: Woonkamer, keukenopstelling, badkamer met een inloopdouche, toilet en wastafel, bergkast met opstelling CV ketel (intergas), vaste trap naar eerste verdieping waar de slaapkamer bevindt.

Bijzonderheden:
- woning dient gerenoveerd te worden,
- zeer karakteristieke woning met prachtige ligging,
- oplevering kan snel,
- er komt een niet-zelf-bewonings-clausule in de koopovereenkomst,
- as is as where,
- Punt van Advies; kluswoning

Kenmerken