Beschrijving

U woont hier al voor een netto hypotheekmaandlast van nog geen € 750,-!*

De appartementen van De Groene Trede hebben een uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als per auto. Steden als Alkmaar en Amsterdam zijn snel te bereiken via de provinciale verbindingsweg N242, die aansluiting geeft op de snelwegen A9 en A7. Met het openbaar vervoer bevindt u zich binnen 45 minuten in Amsterdam, dankzij het trein- en busstation op 4 minuten loopafstand van De Groene Trede. Ook de centrale ligging ten opzichte van het hart van Heerhugowaard maakt deze woonlocatie zeer interessant.

Type 2 is een 3-kamer-appartement. Dit biedt dus meer dan genoeg plek voor wonen, slapen en/of een rustige werkplek. De meeste van deze appartementen beschikken over een zonovergoten balkon op het zuidwesten. 

Indeling:
Begane grond: Gezamenlijke entree, lift, trappenhuis, toegang tot de bergingen en parkeerplaatsen.

Derde woonlaag: Entree, hal, toegang tot twee slaapkamers, toiletruimte, badkamer met inloopdouche en wastafel en de woonkamer en keuken. Vanuit de woongedeelte door middel van openslaande deuren toegang tot een balkon welk op het zuidwesten georiënteerd.

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak om nader kennis te maken met het project! 

Impressie van het complex? 
Check dan onze VR film!


*LAGE WOONLASTEN!
Als u een appartement koopt in De Groene Trede, dan kan dat financieel gunstig voor u uitpakken met de huidige lage rentestand. Wij hebben voor u een rekenvoorbeeld gemaakt:

Bij een koopsom van € 325.000,- is er gerekend met onderstaande uitgangspunten:
- Een hypotheek van € 325.000,-;
- Lening gesplitst in € 100.000,- aflossingsvrije hypotheek en € 225.000,- annuïteiten hypotheek;
- Een rentevoet van 1,35%.

Uw brutomaandlast is dan € 817,- en netto is dat € 721,-. Dit is uiteraard zonder garanties, want ieders financiële situatie is anders. Bent u benieuwd hoe dit in uw situatie uitpakt? Neem vrijblijvend contact met ons op!

De prijzen van de appartementen zijn gewijzigd, omdat de warmtepomp zal worden uitgebreid met een koelfunctie, wat zeer prettig is tijdens extreme hitte. De warmtepomp kan dan namelijk naast het verwarmen van de woning, ook de woning koelen.

Kenmerken