Beschrijving

Voor wie nu op zoek is naar het ideale appartement in de omgeving van Heerhugowaard is De Nieuwe Linden misschien wel de ultieme kans. Wij bieden u te koop aan  12 koopappartementen.
 
Deze appartementen variërend in een oppervlakte tussen de 62 m2 en 69 m2 woonoppervlakte, hebben allemaal een fijne, lichte woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van een balkon en op de begane grond beschikken de appartementen over een compacte tuin aan de voor- en achterzijde. Het complex is voorzien van een lift waardoor uw appartement levensloopbestendig is.
 
De Nieuwe Linden ligt in het hart van Heerhugowaard aan de prachtige Lindenlaan op loopafstand van winkelcentrum Centrumwaard. Liever naar Middenwaard? Binnen 5 minuten zit u in het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland. Ook het Hertenkamp zit bij u om de hoek en de bushalte is op loopafstand.

Eerste verdieping: Type 2 
De woningen op de eerste verdieping bieden het meeste woonoppervlakte van het complex. Het appartement is bereikbaar door middel van een trap en/of Lift! Het balkon ligt aan het woongedeelte en is op het zuidwesten gelegen. Verder twee slaapkamers, badkamer, toiletruimte en woonkamer met keukengedeelte.

Ziet u zichzelf al wonen op deze prachtige locatie met werkelijk alles binnen handbereik? Wij realiseren het voor u.

Kenmerken