Beschrijving

Wordt dit jouw toekomstige droomhuis op een unieke locatie?
Je moet hier wel nog iets voor doen! De woning is inmiddels geheel ontruimt, leeggehaald en de bijgebouwen zijn verwijderd.
Hierdoor meer tuin gecreëerd zodat je dit naar eigen zeggen en smaak kan invullen. 

Wij bieden te koop aan deze vrijstaande woning aan de Stroomerlaan in Bergen NH en heeft alles in zich om jouw toekomstdromen waar te maken.
De oergezellige kern van het kunstenaarsdorp ligt op vijf minuten lopen. Daar zijn de terrasjes, eetcafé's en gerenommeerde restaurants, de 'boutiques en antiques' waar het Noordhollandse Bergen zo om bekend staat. Terwijl de Stroomerlaan de rust zelve is.

Bekenden van de kustplaats Bergen weten de unieke ligging van de Stroomerlaan te waarderen. Dichtbij het centrum en alle dagelijkse voorzieningen onder handbereik. Fietsers en wandelaars halen hun hart op, na krap twintig minuten fietsen kunt u de zon in de zee zien zakken. De rit ernaartoe is al een feest op zich, de Schoorlse duinen en Bergense bossen zijn wereldberoemd. Via de Eeuwigelaan, waar kapitale villa's tussen de bomen liggen te pronken, fietst, wandelt of jogt u zo de veelzijdige natuur in. Voor de forenzen: vanaf de Stroomerlaan is het nog geen tien minuten rijden naar de ringweg Alkmaar, vandaar voert de A9 razendsnel naar Amsterdam en Haarlem. 

Bijzonderheden:
- woning wordt geleverd in de staat zoals het is (as is, where is,)
- verbouwtekeningen met vergunningen zijn eventueel aanwezig,
- perceelgrootte 246 m2 eigen grond,
- in het oude centrum van Bergen.

Kenmerken