Beschrijving

HELAAS ZITTEN DE BEZICHTIGINGSMOMENTEN VOL EN KUNNEN WIJ GEEN NIEUWE AFSPRAKEN MEER INPLANNEN!
Wij kunnen u wel op de reservelijst plaatsen.

Deze ruime woning staat in de kindvriendelijke woonwijk "De Nollen Oost" te Alkmaar. De wijk ligt centraal tussen Oudorp en Sint Pancras. De winkelcentra zijn op fietsafstand en bieden een breed assortiment winkels aan. In de directe nabijheid van scholen, diverse sportaccommodaties en uitvalweg naar onder andere de A9.
De woning kijkt vanuit de woonkamer vrij uit over groen en een speeltuintje. 
 
Omschrijving

Begane grond: zijentree, hal met meterkast, toiletruimte, de woonkamer is gelegen aan de voorzijde en door de grote ramen erg licht. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken welk voorzien is van diverse inbouwapparatuur o.a. een vaatwasser, koel/vries combinatie. Er is een trapkast in de keuken, voor extra opbergruimte. Over de gehele begane grondvloer ligt een houten vloer.
Door middel van openslaande deuren toegang tot de achtertuin met berging over de gehele breedte. De achtertuin is gesitueerd op het zuiden, heerlijk zonnig dus! 

Eerste verdieping: ruime overloop, drie slaapkamers en een badkamer voorzien van een wastafel, inloopdouche en een ligbad. Separaat toioetruimte. Over de gehele verdieping voorzien van een laminaatvloer. 

Tweede verdieping: bereikbaar via een vaste trap, voorzolder met opstelling CV ketel, omvormer voor zonnepanelen en witgoedaansluiting. Hier is een vierde en vijfde slaapkamer gecreëerd. 

Punt van advies:
- Aanvaarding in overleg,
- Geschikt voor grote gezinnen,
- Voorzien van zonnepanelen,
- Vrij uitzicht op groen vanuit de woonkamer,
- Enkele ramen voorzien van screens,
- Kindvriendelijke wijk,
- Tuin op het zuiden.

Kenmerken