Beschrijving

HELAAS ZITTEN DE BEZICHTIGINGSMOMENTEN VOL EN KUNNEN WIJ GEEN NIEUWE AFSPRAKEN MEER INPLANNEN!
WEL KUNNEN WIJ U OP EEN RESERVELIJST ZETTEN!

Dit royale HERENHUIS met een inhoud van bijna 500 m³ en een woonoppervlakte van ca. 122 m² gelegen in de zeer gewilde woonwijk 'Emmakwartier’ bieden wij u te koop aan! Op loopafstand van de gezellige oude binnenstad van Alkmaar, in de directe nabijheid van het oudste stadspark van Nederland het Alkmaarderhout park, scholengemeenschappen en diverse winkelgelegenheden.

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst toegang tot de ruime hal en vindt u de toiletruimte, bergkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de living en de en open keuken. 
De keuken is voorzien van diverse apparatuur en biedt de mogelijkheid om in de achtertuin te komen. 
De achtertuin is gelegen op het westen en biedt u tevens een ruime berging en een achterom.

Eerste verdieping:
Overloop welke toegang geeft tot de netjes afgewerkte badkamer die is voorzien van een douche, wastafel en ligbad en verder drie slaapkamers van respectievelijk 12, 8 en 5 m²! Aparte toiletruimte. Vanuit de achterslaapkamer heeft u toegang tot een heerlijk zonnig en ruim dakterras.

Tweede verdieping:
De ruimte op de royale zolderverdieping wordt optimaal benut en kan zodoende als een volwaardige verdieping worden gebruikt! Zo is er op deze verdieping twee slaapkamers, overloop met opstelling witgoedaansluiting.  CV ketel bevindt zich op deze verdieping op voorslaapkamer in een kastruimte. 

Bijzonderheden:
- oplevering in overleg,
- gevel is geïmpregneerd,
- woonoppervlakte van bijna 122m2,
- betreft een 'karakteristiek ' pand,
- hoge plafonds,
- uniek gelegen plek, nabij centrum en groen,

Kenmerken