Beschrijving

BIJZONDERE GRACHTENWONING GELEGEN OP EEN UNIEKE LOCATIE IN ALKMAAR! OUDEGRACHT 234 en 236, ALKMAAR 

Centraal wonen in het centrum van Alkmaar met alle faciliteiten in de buurt? Dan is dit uw aankoopkans! 

Wij bieden u te koop aan een zeer verrassende en ruime grachtenwoning (ca 165m2 woonoppervlakte) gelegen op het Oudegracht 234 en 236 te Alkmaar.  Daarnaast een dakterras waarbij u de mogelijkheid heeft om van het zonnetje te genieten. De ligging van het woonhuis is perfect te noemen, in het bruisende centrum van Alkmaar en op loopafstand van het NS-treinstation en diverse voorzieningen, o.a. winkelgelegenheden en restaurants. Het historische Waagplein met gezellige terrassen is op loopafstand te bereiken. 

Indeling: Begane grond: entree, hal, vaste trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal toegang tot begane grond etage nu thans in gebruikt als een garage maar welk goed gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan een aanleunwoning, atelier, werkplaats en/of kantoor. Indeling is verdeeld in 3 kamers, buitenplaats en berging.

Eerste verdieping: overloop, gang met een douche ruimte, toiletruimte, vaste trap naar de tweede verdieping, ruime woonkamer aan de voorzijde. Achterzijde via een toog bereikbaar de keuken met toegang tot het dakterras voorzien van een berging.

Tweede verdieping: middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Twee ruime slaapkamers en een werkkamer

Vliering: verder toegang tot een ruime bergzolder. 

Bestemming: Koper is zelf verantwoordelijk over het al dan niet toestaan van het door u gewenste gebruik van het object. U dient als koper zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

Bijzonderheden: 
– beschermd stad- dorpstoezicht, 
– parkeren middels parkeervergunning, 
–oplevering in overleg 
– Punt van Advies: Unieke locatie!

Kenmerken