Beschrijving

AANKOOPKANS: Wij bieden u te koop deze moderne en wellicht levensloopbestendige woning! Niets is aan het toeval overgelaten! Koffers mee en verhuizen maar!

Ideaal gelegen tussenwoning in een kindvriendelijke buurt 'Daalmeer'. Dit ideale huis is gelegen op fietsafstand van het centrum van Alkmaar, het NS treinstation(en) en de winkelcentra 'De Mare' en 'Daalmeer'. Ook natuur-en recreatiegebied 'Geestmerambacht' is op enkele fietsminuten gelegen. Loopafstand van het nieuw aangelegde Geestmerloo. Zeer ruime achtertuin waarbij u, ondanks ligging tuin noordoosten, de gehele dag kunt genieten van het zonnetje.

Indeling:

Begane grond: entree, hal met garderobe, meterkast, vaste trap naar eerste verdieping. Vanuit de hal toegang tot een badkamer voorzien van een urinoir, inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en witgoedaansluiting en toegang tot de ruime woonkamer. Door middel van een schuifpui komt u in een fraai aangelegde achtertuin met een houten vrijstaande schuur. Achter gelegen een kleine speeltuin. Verder een open luxe keuken met diverse inbouwapparatuur en een ruime bijkeuken.

Eerste verdieping: overloop, toiletruimte, bergkast met opstelling CV-Ketel, slaapkamer met inbouwkasten en een extra kamer. 

Bijzonderheden:
- volle eigendom grond,
- aanvaarding in overleg,
- volledig dubbelglas,
- Punt van Advies: Spullen mee en verhuizen maar!

Kenmerken