Beschrijving

Wij bieden u te koop aan tegen een vanafprijs deze 'knusse arbeiderswoning' in een rustige buurt op loopafstand van de gezellige en fraaie binnenstad van Alkmaar! Op loopafstand van het centrum, in de directe nabijheid van een park, schoolgemeenschappen, NS station en diverse winkelgelegenheden. 

Indeling: 

Begane grond: entree/hal, meterkast, ruime woonkamer met grenen vloer. Een mooi detail is dat de ramen aan de voorzijde zijn voorzien van glas in lood. Vaste trap naar de eerste verdieping. De eenvoudige keuken bevindt zich in de aanbouw. Hier is ook de badkamer gesitueerd voorzien van een lichtkoepel en een apart toiletruimte. Vanuit de keuken toegang tot een leuke stadstuin welk gelegen is op het westen met een ruime berging en een achterom. 

Eerste verdieping: overloop met bergkast met opstelling CV-ketel, twee slaapkamers voor- en achterzijde van de woning, extra kamer met een lichtkoepel (deze kamer kan voor meerdere doeleinden te worden gebruiken). De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap. 

Bijzonderheden: 
- betreft een vanafprijs,
- oplevering in overleg,
- Zeker een bezichtiging waard!

Kenmerken