Beschrijving

!!! GEANNULEERD OPEN HUIS VAN 30 JUNI 2022 !!


Starterswoning die toont: modern appartement met veel lichtinval en een TUIN van ca 50m2!!

Een mooi, modern appartement dat perfect geschikt is voor starters en voor diegene die gelijkvloers willen wonen. Ook al omdat deze woning op korte afstand van een winkelcentrum, een basisschool, sportvoorzieningen, de bioscoop, de Alkmaarse meubelboulevard en het Alkmaarse centrum is gelegen. Het station ligt zelfs direct aan de overkant, u kunt vanaf de woning de treinen zien rijden! 
Het appartementencomplex is in 2011 gebouwd en daarmee nog relatief nieuw. Een andere pre aan deze woning is dat ze op de begane grond is gelegen waardoor u de beschikking heeft over een tuin. De moderne uitstraling wordt gesymboliseerd door de grote ramen die garant staan voor veel lichtinval.

Indeling
Het appartement heeft een mooi voetpad, fraai omlijst door de tuin aan weerszijden, als entree. De blikvanger bij binnenkomst is de ruime woonkamer met open keuken die van alle gemakken is voorzien waarbij vooral de grote wandschouw-afzuigkap en de eveneens opvallend grote gaskookplaat in het oog springen.  Daarnaast is de woonkamer voorzien van ramen tot de grond die het appartement nog meer cachet geven.  Via de living betreedt u de hal aan de achterzijde waar twee slaapkamers zijn gesitueerd waarvan er één momenteel ook in gebruik is als kantoor. Tevens treft u hier de badkamer die, naast een wastafel, is verrijkt met een grote inloopdouche. Het appartement beschikt verder over een separaat toilet dat ook aan de hal is gelegen. Vanuit de hal verder toegang tot een ruime bergruimte met opstelling CV-ketel en witgoedaansluiting en een inpandige berging die verbonden is met een binnenplaats.

‘Last but not least’: een eigen parkeerplaats voor de deur! 

Bijzonderheden:
- oplevering in overleg,
- actieve vereniging van eigenaren,
- maandelijkse VVE kosten zijn € 116,81 per maand.

Kenmerken