Beschrijving

Unieke aankoopkans! Dit drie-kamer-appartement is tot in de puntjes afgewerkt en kunt u zo betrekken!

Dit drie-kamer-appartement is gelegen in de woonwijk 'De Hoef' en ideaal gelegen. Pal in het vernieuwde winkelcentrum 'De Hoef', dichtbij het centrum van Alkmaar, uitvalswegen, diverse sportaccommodaties en op loopafstand van het NS-treinstation. Kortom een buitenkans om betaalbaar te wonen op een toplocatie met alle faciliteiten op loopafstand!  In de servicekosten zijn inbegrepen: voorschot stookkosten, huismeester, schoonmaakkosten pand, algemeen elektra, water, opstalverzekering, onderhoud lift en verwarming.

Begane grond: 
de entree van het gebouw wordt gevormd door een gezamenlijke hal met brievenbussen, intercominstallatie, lift, en een trappenhuis. Hier bevindt zich ook een eigen berging.

Zesde woonlaag:
entree, meterkast, hal, half open keuken voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur, vanuit de gang verder toegang tot de woonkamer met panoramisch uitzicht richting de duinen, twee slaapkamers waarvan een toegang naar een ruim balkon en de ander toegang tot de badkamer. Extra bergruimte met opstelling witgoedaansluiting en mechanisch afvoer.

Balkon: ruim balkon op het Zuiden, waar u heerlijk van de zon en het uitzicht kunt genieten!

Bijzonderheden:
- OPLEVERING IN OVERLEG (niet op korte termijn)
- Punt van Advies: Ideaal voor starters! Zeker een bezichtiging waard!

Kenmerken