OEVERNEST wonen aan het water

NIEUWBOUWPROJECT 'OEVERNEST'

 

 

Oevernest is een project dat voorziet in de grote behoefte aan startersen doorstroomwoningen. Henselmans Bouw & Ontwikkeling en Prime Development zijn de partijen die de bouw en de ontwikkeling van Oevernest uitvoeren. In overleg met de gemeente Edam-Volendam is ervoor gekozen om de woningen op basis van een gemaximeerde ‘vrij op naam’ prijs aan te bieden. De prijzen zijn vast en er is geen sprake van biedingen. Het unieke van dit project is dat de woningen ónder de marktwaarde worden aangeboden. Op deze manier komen ook eenpersoonshuishoudens in aanmerking voor een eerste woning.

Net zo bijzonder is het feit dat Henselmans deze woningen in de fabriek bouwt. Het zijn zogenaamde modulaire woningen die zijn gestandaardiseerd. De 28 woningen worden daarna op de bouwlocatie in Oosthuizen in slechts zes weken wind- en waterdicht gemaakt. Je kunt je woning ook personaliseren en voorzien van je eigen wensen. Echter, omdat de woning al kort na het tekenen van het koopcontract gebouwd wordt, moeten de ruwbouwopties op het tekenmoment wel bekend zijn. De 28 woningen krijgen een duurzame verwarmingsinstallatie waar je met alle eigenaren collectief aan deelneemt. Introductie 1 Dit bijzondere nieuwbouwproject bestaat uit 10 starterswoningen en 18 doorstroomwoningen, met voor- en achtertuin en een berging op eigen grond. Oevernest wordt gebouwd op een voormalige basisschoollocatie, een prachtige plek aan de waterrijke rand van Oosthuizen.

Net zo bijzonder is het feit dat Henselmans deze woningen in de fabriek bouwt. Het zijn zogenaamde modulaire woningen die zijn gestandaardiseerd. De 28 woningen worden daarna op de bouwlocatie in Oosthuizen in slechts zes weken wind- en waterdicht gemaakt. Je kunt je woning ook personaliseren en voorzien van je eigen wensen. Echter, omdat de woning al kort na het tekenen van het koopcontract gebouwd wordt, moeten de ruwbouwopties op het tekenmoment wel bekend zijn. De 28 woningen krijgen een duurzame verwarmingsinstallatie waar je met alle eigenaren collectief aan deelneemt

Dit bijzondere nieuwbouwproject bestaat uit 10 starterswoningen en 18 doorstroomwoningen, met voor- en achtertuin en een berging op eigen grond. Oevernest wordt gebouwd op een voormalige basisschoollocatie, een prachtige plek aan de waterrijke rand van Oosthuizen.

 

Meer informatie; www.oevernest.nl