% if listing.objectcode != null and listing.objectcode != blank %} {% endif %}

Nieuwbouw de Groene Trede HEERHUGOWAARD

 

 

 

 100% VERKOCHT

Op de plek naast fietsbrug De Krul aan de Stationsweg in Heerhugowaard ontwikkelt en realiseert Henselmans Bouw en Ontwikkeling unieke woon-werk lofts en moderne nieuwbouw appartementen met uitzicht op het Rijk der Duizendeilanden.

Op de rand tussen het natuurgebied van Langedijk en de stad Heerhugowaard wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld. Henselmans heeft hier een nieuw project ontwikkeld en is de eerste in deze nieuwe wijk dat in verkoop zal gaan. De appartementen variëren van studio’s tot 4 kamer appartementen. Ook zijn er woon-werk lofts voor startende ondernemers. De verkoopprijzen zijn vanaf € 157.500,- vrij op naam.

Het ontwerp is van Breebaart Korver BNA BV uit Zuid-Scharwoude. De architecten hebben inspiratie voor dit complex uit het natuurgebied gehaald. Een goed voorbeeld zijn de groene gevels. De trapsgewijze bouw verbeeldt de overgang van natuur naar de stad. De meeste appartementen zijn voorzien van een balkon of een dakterras op het zuidwesten. Doordat het project dichtbij het station ligt is het project ideaal gelegen voor mensen die met de trein naar hun werk reizen.

De appartementen in dit project hebben niet alleen de ideale ligging, maar zijn ook zeer duurzaam. Ieder appartement heeft bijvoorbeeld zijn eigen ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond binnenklimaat. Ook wordt er gebruik gemaakt van deelauto’s in het project.

 

Interesse in 1 van de laatste beschikbare appartementen? Neem dan contact op met een van de verkopende makelaar

Wiesell makelaardij

T: 072-5125367 E: info@wiesell.nl

Van het Riet makelaars Heerhugowaard

T 072-5766366 E: info@vanhetrietmakelaars.nl