% if listing.objectcode != null and listing.objectcode != blank %} {% endif %}

Nieuwbouw Varnebroek Alkmaar

100% VERKOCHT! 

Nieuwbouwproject 'Varnebroek' wordt in 2021 gerealiseerd en komt te liggen op een unieke locatie in Alkmaar.
Hier worden 3 appartementen gerealiseerd en zal hoogwaardig worden afgewerkt.

Het kleine complex bestaat uit drie appartementen, een parkeerplaats en een gezamenlijke berging op de begane grond.
Zij entree, brievenbus en intercominstallatie, trapopgang naar de woningen.

Indeling: Appartement 1; begane grond: entree, twee slaapkamers waarvan 1 toegang tot een stadstuintje, badkamer (keuze uit vier verschillende soorten tegels) met een douche en wastafel, separaat toiletruimte, bergruimte met opstelling warmtepomp, witgoedaansluiting, woonkamer met opstelling keuken (*), vanuit de woonkamer door middel van openstaande deuren uitzicht op de Varnebroek- lindenlaan. Gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.  

Appartement 2: Eerste verdieping entree, twee slaapkamers waarvan 1 toegang tot balkon, badkamer (keuze uit vier verschillende soorten tegels) met een douche en wastafel, separaat toiletruimte, bergruimte met opstelling warmtepomp, wasgoedaansluiting, woonkamer met opstelling keuken (*), vanuit de woonkamer door middel van openstaande deuren toegang tot een 2e balkon. Gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.  

Appartement 3: Tweede verdieping bergruimte met opstelling warmtepomp, entree, slaapkamer met toegang tot een balkon, badkamer (keuze uit vier verschillende soorten tegels) met een douche en wastafel, bergruimte met opstelling warmtepomp, wasgoedaansluiting, woonkamer met opstelling keuken (*),  Gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.  

* In de appartementen wordt een keuken aangebracht. In de koopprijs is een post opgenomen van € 5000 incl. btw per keuken. Er bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een keuken naar eigen wensen. U kunt met de aannemer bespreken hoe hier invulling in te geven.


Kenmerken appartementen:
Zie technisch omschrijving.


Appartement 1: Begane grond appartement: Koopsom EUR 320.000,- V.O.N. = in optie
Appartement 2: Eerste verdieping appartement: Koopsom EUR 320.000,- V.O.N. = in optie
Appartement 3: Tweede verdieping appartement: Koopsom EUR 290.000,- V.O.N. = in optie

Parkeerplaats: Begane grond; Koopsom EUR 30.000,- V.O.N. = in optie