% if listing.objectcode != null and listing.objectcode != blank %} {% endif %}

Oevernest

Tunnelpad, 1474 MZ, Oosthuizen Project website
van € 195.130,- tot € 271.128,- v.o.n.

Beschrijving

100% verkocht!
Oevernest wordt een compact nieuwbouwproject aan de rand van Oosthuizen, op de plek van de leegstaande basisschool Het Kraaiennest en het omliggende voormalige schoolplein. Een passende locatie voor starterswoningen! Gekozen is voor klassieke eengezinswoningen met twee woonlagen bovenop de begane grond. Geen hoogbouw dus.

Alle 28 woningen worden opgeleverd met een voor- en achtertuin en een berging op eigen erf. Een deel van de woningen krijgt een tuin aan het water dat achter de locatie loopt, met vrij uitzicht over de weilanden. Op de ontwikkellocatie worden voor de nieuwe bewoners ook voldoende parkeerplaatsen aangelegd.

In dit nieuwbouwproject worden twee typen woningen aangeboden. Type 1 is de starterswoning, met een gebruiksoppervlakte van circa 60 m2. Deze woning is via opties uit te breiden naar in totaal circa 70 m2 gebruiksoppervlakte. Type 2 is de zogenaamde doorstroomwoning, met een gebruiksoppervlakte van circa 90 m2. Ook deze woning is via opties uit te breiden, naar in totaal circa 110 m2 gebruiksoppervlakte. Alle woningen zijn – via een collectief – voorzien van een duurzame verwarmingsinstallatie.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 60-90 m²
Perceeloppervlakte 92-210 m²
Aantal woningen 28
Datums
Start bouw reeds begonnen
Start oplevering medio augustus 2022
+ Lees meer